Sugeng rawuh ing Wenzhou Bossxiao Packaging Co.,LTD
No. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, China
Inggris
Mitra Solusi Paket Eco sing Bisa Dipercaya —— Wenzhou Bossxiao
Pambuka

Wenzhou Bossxiao Packaging Co., LTD.was didegaké ing 2015. Iku Produsèn profesional kang spesialisasine ing macem-macem jinis tas blanja Eco-loropaken, kayata tas non woven, PP tas anyaman, tas adhem, tas promosi, tas katun etc kanggo liwat 7 taun. Perusahaan kita entuk sertifikat ISO9001: 2020. Tas kita minangka pilihan sing paling apik kanggo hadiah, kemasan lan blanja.

Wenzhou Bossxiao dumunung ing Kutha Longgang, Wenzhou, China.We have 150 professionals and experienced workers.We have over 63,000 square feet floor space. kita bisa entuk 10 yuta tas kapasitas produksi saben wulan.

Wenzhou Bossxiao ora mung fokus ing PP non woven lan Non woven tas manufaktur, nanging uga kita lengkap sawetara produksi kanggo RPET non woven, PLA non woven, kanvas, washable kertas kerajinan, tyvek bahan. Produk kasebut anti banyu, bisa didaur ulang, migunani maneh, lan ramah lingkungan, lan akeh digunakake kanggo blanja, pariwara, kemasan sandhangan, lelungan lan promosi.

We duwe pengalaman sugih layanan OEM & ODM, Kita bisa selaras kabeh jinis kabutuhan, kalebu bahan, ukuran, LOGO lan bobot.We duwe departemen kontrol kualitas sawijining, kita bisa mesthekake kanggo ngirim tas kualitas dhuwur kanggo saben klien ing wektu. kita bisa nyediakake solusi kemasan eco kanggo sampeyan.

Tansah Inovasi Kanggo Tanggung Jawab Lingkungan lan Kelestarian

Kita menehi perhatian luwih akeh babagan perlindungan lingkungan lan mbuwang akeh sumber daya kanggo nggawe solusi paket eko anyar kanggo para klien. Kita kasil miwiti RPET non woven box bag otomatis lini produksi, lan uga miwiti PLA biodegradable non woven bag line produksi, kita bisa ngirim kualitas dhuwur RPET non woven tas lan PLA non woven tas cepet lan karo rega competitive.

We would like to warmly welcome kabeh klien lan perusahaan ing saindhenging donya kanggo mbangun kerjasama karo us.Ayo nggunakake tas Eco-ramah bebarengan kanggo ngurangi polusi putih lan nglindhungi bumi kita.

Panjenengan Eco Pack Solution Partner-Wenzhou Bossxiao

Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Tulung budhal
kita a
pesen
Home
Products
E-Mail
kontak