Sugeng rawuh ing Wenzhou Bossxiao Packaging Co.,LTD
No. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, China
Inggris
Mitra Solusi Paket Eco sing Bisa Dipercaya —— Wenzhou Bossxiao
Busa aluminium EPE gabungan tas pendingin termal insulate portabel lan awet kanggo blanja panganan seger piknik outdoor

PInformasi Kustomisasi produk

item

Cooler Bag, Insulate cooler bag, terisolasi termal non anyaman tas adhem

Material

 Nonwoven + EPE + Aluminium foil Gabungan utawa Customized

Size

selaras

Logo

Customized, ODM kasedhiya

Printing

Screen printing / Thermal transfer printing / Gravure printing / Dicetak ing laminasi lsp.
(Sedhiyakake desain sampeyan ing format .AI .CDR utawa .PDF)

aplikasi

Tas takeaway, tas take-out, tas pizza, tas piknik outdoor, tas seafood, etc

Feature

Terisolasi termal, Terisolasi, tas sing luwih adhem Bisa didaur ulang, ramah lingkungan, awet lan bisa digunakake maneh

Label

selaras

werna

selaras

MOQ

bêsik 1,000

Sample

wektu Sample: Ing 3-5 dina;

Biaya sampel: Miturut rincian produk (Biasane $50);

mbalekaken ragad sampel: 1,000pcs;

pangiriman Sample: UPS/FedEx/DHL/TNT/EMS.

PS: Sampel saham gratis, nanging sampeyan kudu mbayar pengiriman sampel.

Pangiriman & Pembayaran

packing

Polybag lan kothak karton utawa miturut kabutuhan customer

Port

Ningbo, Shanghai

kintunan

Miturut Express (DHL/UPS/FedEx/TNT, EMS), Miturut udhara, dening segara.

Term Pembayaran

30% simpenan ing advance, 70% pembayaran imbangan sadurunge pangiriman dening T / T sadurunge pangiriman, T / T, L / C, D / A, Western Union, PayPal, kertu kredit etc.

Produksi Massa

7-30 dina gumantung saka jumlah


Description

Kantong nedha awan sing terisolasi bisa nggawe panganan dadi anget utawa adhem luwih suwe lan nyegah basi. Tas nedha awan terisolasi malah luwih apik tinimbang kothak nedha awan klasik kanggo nahan panas lan njaga kesegaran amarga insulasi sing dipasang.


Feature

1.EPE karo pola kothak laminasi Aluminium foil, supaya termal terisolasi nganti 4 jam, Cooling terisolasi nganti 4-5 jam

2. Waterproof lan gampang kanggo ngresiki, bisa digunakake maneh lan foldable. 

3. Velcro kaku kanggo nutup, gampang mbukak lan nutup, sampurna kanggo njupuk-metu pangiriman pangan lan piknik ruangan 

4. Kunci zip kasedhiya, nguatake gagang kasedhiya, kabeh pangolahan ekstra kasedhiya

 

Dhukungan Pelanggan sing Luar Biasa

Kita usaha kanggo nyedhiyani tingkat paling dhuwur saka layanan kanggo kabeh pelanggan, lan kita tansah usaha kanggo njupuk dhéwé lan klien kanggo tingkat sing luwih dhuwur saka prestasi.


Inquiry
Home
Products
E-Mail
kontak