Sugeng rawuh ing Wenzhou Bossxiao Packaging Co.,LTD
No. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, China
Inggris
Mitra Solusi Paket Eco sing Bisa Dipercaya —— Wenzhou Bossxiao
Grosir ekonomi organik cilik kain serut katun teh tarik senar hadiah tas kantong

Informasi Kustomisasi Produk

item

Tas serut, Dustbag, tas travel sepatu

Material

Katun, Jute, Kanvas,PP Non tenun kain, kain tenun PP, Nylon

Size

Jembar * Dhuwur (cm) / Ukuran apa wae bisa disesuaikan

Tipe pola

Kita Nampa Sembarang Pola Kustom Minangka Kebutuhan Sampeyan

aplikasi

shoiku tas, hadiah, promosi, pameran dagang, packing, tas anggur, etc.

Feature

Bisa didaur ulang, bisa digunakake maneh, bisa dilipat, ramah lingkungan, awet, anti banyu, anti bocor, bisa dilipat, portabel

Printing

Screen printing / Thermal transfer printing / Gravure printing / Dicetak ing laminasi lsp.
(Sedhiyakake desain sampeyan ing format .AI .CDR utawa .PDF)

werna

Sembarang werna Pantone kasedhiya utawa selaras

MOQ

bêsik 1,000

Sample

wektu Sample: Ing 3-5 dina;

Biaya sampel: Miturut rincian produk (Biasane $50);

mbalekaken ragad sampel: 1,000pcs;

pangiriman Sample: UPS/FedEx/DHL/TNT/EMS.

PS: Sampel saham gratis, nanging sampeyan kudu mbayar pengiriman sampel.

Pangiriman & Pembayaran

packing

Polybag lan kothak karton utawa miturut kabutuhan customer

Port

Ningbo, Shanghai

kintunan

Miturut Express (DHL/UPS/FedEx/TNT, EMS), Miturut udhara, dening segara.

Term Pembayaran

30% simpenan ing advance, 70% pembayaran imbangan sadurunge pangiriman dening T / T sadurunge pangiriman, T / T, L / C, D / A, Western Union, PayPal, kertu kredit etc.

Produksi Massa

7-30 dina gumantung saka jumlah


Bahan sing apik:
Digawe saka kain non-anyaman sing dilengkapi tali, bahan apik sing bisa dianggo kanthi apik ing bledug, lan ora ambu, entheng, lan alus, gampang disimpen lan dicuci, cepet garing.

Kuwat beban-bearing.

aplikasi:
Becik kanggo lelungan, sepatu organizer trip bisnis; sepatu off-season ing lemari sepatu, ngirit ruang lan nggawe sepatu resik

Bossxiao supplier dipercaya sampeyan!

1. 7 taun pabrik pengalaman sugih, 100% kontrol kualitas. QC barang sadurunge pangiriman.
2. Rush lan layanan profesional, 24H/7D sawise layanan sales.
3. 100% rega langsung pabrik paling murah.
4. Dhukungan OEM & ODM, nampa pesenan cilik kanggo mriksa kualitas.
5. Wektu timbal cepet lan pengiriman.
6. Kasedhiya sampel gratis.

Printing

Inquiry
Home
Products
E-Mail
kontak