Sugeng rawuh ing Wenzhou Bossxiao Packaging Co.,LTD
No. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, China
Inggris
Mitra Solusi Paket Eco sing Bisa Dipercaya —— Wenzhou Bossxiao
Fitur saka polyester PET non-woven kain

Kaping pisanan, poliester (PET) spunbond filament non-woven fabric yaiku kain non-woven anti banyu, lan kinerja anti banyu saka kain non-woven beda-beda miturut bobot gram. Sing luwih gedhe lan luwih kenthel bobot gram, luwih apik repellency banyu. Yen ana tetesan banyu ing permukaan kain sing ora ditenun, tetesan banyu bakal langsung geser saka permukaan.


Kapindho, tahan suhu dhuwur. Amarga titik leleh saka poliester watara 260 ° C, bisa njaga stabilitas saka kain non-dirajut ing lingkungan ngendi resistance suhu dibutuhake. Wis akeh digunakake ing printing transfer termal, filtrasi lenga transmisi, lan sawetara bahan komposit sing mbutuhake resistance suhu dhuwur.


Katelu, polyester (PET) spunbond non-woven fabric minangka filamen non-woven fabric liya mung kanggo nilon spunbond non-woven fabric. Kekuwatan banget, permeabilitas udara sing apik, tahan tensile lan luh lan sifat anti-tuwa wis digunakake dening luwih akeh wong ing macem-macem lapangan. 


Kaping papat, poliester (PET) kain non-anyaman spunbond uga nduweni sifat fisik sing khusus banget: tahan kanggo sinar gamma. Tegese, yen ditrapake kanggo produk medis, bisa langsung disterilisasi nganggo sinar gamma tanpa ngrusak sifat fisik lan stabilitas dimensi, yaiku sifat fisik sing ora diduweni kain polypropylene (PP) spunbond non-woven.

Tulung budhal
kita a
pesen
Home
Products
E-Mail
kontak