Sugeng rawuh ing Wenzhou Bossxiao Packaging Co.,LTD
No. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, China
Inggris
Mitra Solusi Paket Eco sing Bisa Dipercaya —— Wenzhou Bossxiao
Tas isolasi

Tas insulasi, tas es, tas es, uga dikenal minangka kulkas pasif, minangka jinis tas kanthi insulasi panas dhuwur lan efek suhu konstan (kanthi efek anget ing mangsa lan adhem ing mangsa panas), luwih adhem, anget lan seger, digawe saka bahan berkualitas tinggi, gampang digawa, cocok kanggo aku seneng nggunakake nalika lelungan nyopir, liburan, lan piknik kulawarga. Lapisan utama produk kasebut yaiku katun mutiara lan lapisan insulasi reflektif aluminium foil, sing nyedhiyakake efek insulasi termal sing apik. Wiwit saiki, sampeyan bisa nggawa ombenan es, omben-omben sing adhem, lan liya-liyane. Tas es iku modis lan ayu ing tampilan, novel ing gaya, gampang kanggo ngresiki, foldable lan trep kanggo panyimpenan. Produk iki uga nduweni efek insulasi termal, lan uga cocok kanggo insulasi termal ing mangsa. Iku kudu-kudu kanggo urip, lelungan lan luang.

Kanthi mundhake taraf urip, akeh wong sing milih lelungan nalika preian kanggo santai. Iki minangka kepinginan saka akeh wong tuwa kanggo njupuk bayi metu karo dheweke. Nanging, pengawetan panas saka panganan sing digawa wis dadi masalah penting. Insulasi panganan karyawan kantor uga dadi fokus perhatian. Generasi anyar wong enom ing China bakal duwe panjaluk sing saya kuwat kanggo produk insulasi panganan. Kanthi paningkatan permintaan pasar, munculé tas insulasi anyar wis penting banget kanggo masarakat. tentrem.


Tas insulasi duwe limang kaluwihan utama:

1Simpen akeh tas plastik lan ndhukung perlindungan lingkungan;

2.Clean lan higienis, tas jampel termal dhewe anti banyu lan lenga-bukti, lan bahan kabeh digawe saka bahan ramah lingkungan, karo resistance nyandhang banget lan resistance kerut;

3. Efek pengawetan panas apik. Nalika panganan dijupuk metu, iku isih steaming panas, lan werna lan rasa pangan bisa entuk efek sing dikarepake. Kanthi cara iki, masalah kerja lan diet para pekerja kantor bisa gampang ditanggulangi, lan kesempatan kanggo metu kanggo piknik bisa uga tambah akeh;

4.The tas jampel termal dhewe kurang ing rega, lan bisa digunakake kaping pirang-pirang, lan umume kasedhiya ing pasar.

5.It can be used for take-out in restaurants, and personalized slogans can be printed on the take-out to increase popularity. There are large and medium thermal insulation bags designed for motorcycles, bicycles, and automobiles, and there are sports backpacks, school bags, professional gift and product packaging bags, and leisure shopping bags . Professional development, more and more can bring the most affordable services to people's lives.


Bahan tas isolasi:

Materi njaba: PVC laminated pindho sisi karo kain bolong, anti banyu lan lenga-bukti, kekuatan super tensile, resistance gesekan, lan resistance kerut kuwat;Bahan njero: aluminium foil laminated karo kain non-dirajut utawa laminated karo katun mutiara 2mm lan dikiataken karo PVC, kanthi katun insulasi termal ultra-padhet 8mm ing tengah; materi dhukungan: Papan plastik hard ngisor; Papan plastik extruded super-hard kapadhetan dhuwur 2cm ing sisih ngisor lan ngisor.


aplikasi:

Tas insulasi termal ora mung ngrampungake masalah pengawetan panas panganan wong dhewe kanggo piknik nalika preian, nanging uga ngatasi masalah insulasi panganan kanggo para pekerja kantor, sing nglindhungi kesehatan masarakat, lan kothak insulasi termal digunakake kanggo ngemas nedha awan lan pangiriman pangan Western lan panyimpenan. Iku uga item indispensable ing industri panganan cepet.

Tulung budhal
kita a
pesen
Home
Products
E-Mail
kontak