Sugeng rawuh ing Wenzhou Bossxiao Packaging Co.,LTD
No. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, China
Inggris
Mitra Solusi Paket Eco sing Bisa Dipercaya —— Wenzhou Bossxiao
PET polyester spunbond hot rolled non-woven fabric

gambaran Product

gambaran Product

Material:

Kripik poliester 100%.

Bobot Gram:

10-260g / ㎡

Tekstur:

kothak gedhe / kothak cilik / pola tembung / anyaman polos

Jembar:

2600-3000-3300mm (mesin konvensional)

warna:

Bisa disesuaikan


It is a kind of non-woven fabric, which is made of countless continuous polyester filaments through spunbonding and hot rolling. Also known as PET spunbond filament non-woven fabric or PES spunbond non-woven fabric, also known as single-component spunbond non-woven fabric. It has high strength, good high temperature resistance (can be used for a long time in 150 ℃ environment), aging resistance, UV resistance, high elongation, good stability and air permeability, corrosion resistance, sound insulation, moth-proof and non-toxic. The highest temperature resistance is 290 ℃, and it is often used in sublimation thermal transfer printing.


Feature
Kaping pisanan, anti banyu.Gumantung ing bobot gram, sifat repellency banyu saka polyester spunbond nonwovens uga beda. Sing luwih gedhe lan luwih kenthel bobot gram, luwih apik repellency banyu, lan tetesan banyu bakal langsung geser saka permukaan.

Kapindho, tahan suhu dhuwur.Amarga titik leleh saka poliester watara 260 ° C, bisa njaga stabilitas saka kain non-dirajut ing lingkungan ngendi resistance suhu dibutuhake. Wis akeh digunakake ing printing transfer termal, filtrasi lenga transmisi, lan sawetara bahan komposit sing mbutuhake resistance suhu dhuwur. 

Pangeran,sifat resistance kekuatan, ventilasi apik, resistance luh lan anti-tuwa liyane lan liyane digunakake ing macem-macem kothak, lan wis dadi bahan nutupi conventional ing industri kabel donya. Iki minangka kain non-anyaman filamen sing nomer loro tinimbang kain non-anyaman nilon spunbond. 

Kaping papat, sinar anti-gamma.Ditrapake kanggo produk medis, bisa langsung disterilisasi nganggo sinar gamma tanpa ngrusak sifat fisik lan stabilitas dimensi, yaiku sifat fisik sing ora duwe polypropylene (PP) spunbond non-woven.


aplikasi

Tekstil ing omah:linings, flakes, kabeh jinis kain dhasar kulit sintetik lan katun styling. Kalender tembok, tas gantung dokumen kantor, gorden, tutup bledug, tas panyimpenan, lsp; 

Aplikasi Packaging:pembungkus kabel, bahan bagasi, tas wadhah, tas semen komposit, bahan bungkus kembang, desiccants, bahan kemasan adsorben, lsp; 

Dekorasi omah:stiker tembok, kain dhasar kulit lantai, kain dhasar berkelompok, sprei, sprei, taplak meja, lsp; 

Aplikasi pertanian:sayur-sayuran, woh lan melon harvest kain, potong lan tanduran pangayoman isine, kain jampel lemah, griya ijo langsir, sabuk pangayoman ganja, woh akeh tas, etc.;

Filter tahan banyu:kain dhasar saka bahan anti banyu breathable (udan) dhuwur kayata sbs, APP, filtrasi lenga transmisi, membran Filter saka Papan got perawatan dhasar alus, kain pembungkus omah, materi bantal, geotextile, etc .;

Aplikasi industri:bahan filter, bahan insulasi, bahan tulangan, bahan pendukung, kain dasar membran komposit;

Perawatan medis lan kesehatan:produk sanitasi sing bisa digunakake kayata popok bayi lan diwasa, serbet rebus, gasket, topeng, gaun bedah, kain pembungkus disinfeksi lan peralatan protèktif liyane; 

Interior otomotif:karpet tufted otomotif lan bahan dekorasi interior liyane.


Proses produksi

PET polyester spunbond non-anyaman kain digawe saka Kripik poliester prawan liwat suhu dhuwur nyawiji Spinning, kacepetan dhuwur drawing, cooling lan crystallization.

Kripik poliester sing diproses-ekstrusi leleh suhu dhuwur sekrup gedhe-filter-pompa metering (penyaluran kuantitatif) -spinning (spinning inlet munggah lan mudhun mulet lan nyedhot) -cooling-traksi udara-net curtain forming-munggah lan mudhun tekanan Roller (pre-reinforcement) ) - rolling panas (reinforcement) saka rolling mill - nduwurke tumpukan - mbalikke distribusi lan slitting - bobot lan packaging - panyimpenan produk rampung.


Teknologi Lini Produksi

Produk saka garis produksi PET spunbond hot-rolled yaiku kain non-woven gulung panas lan medium-tebal, umume 15 ~ 120g / m lan 50 ~ 250g / ㎡, utamane digunakake ing interlining, bahan kemasan, tekstil omah, transfer Printing, kain pembungkus kabel, kain dasar kulit lantai, langit-langit mobil lan kain dasar karpet, membran plate drainase, kursi pantai, tenda lan produk luang liyane, bahan filter, lsp.


Teknologi penyusunan udara tabung piring cilik

Kanggo PET spunbond panas Rolling line produksi nggunakake teknologi proses panyusunan udhara tubular cilik-piring, baris domestik lan baris diimpor Sejatine ing tingkat padha, lan malah luwih apik saka baris diimpor ing syarat-syarat panyusunan kacepetan lan konsumsi energi. 

Nanging, amarga watesan tingkat bahan mentahan domestik, teknologi forging lan teknologi perawatan panas, gulungan panas saka pabrik rolling panas spunbond PET domestik nduweni stabilitas sing kurang lan rawan deformasi termal, nyebabake tekanan garis sing ora rata, sing mengaruhi kualitas mesin. kain lan sawetara sifat fisik. Indikator, jembaré produk kurang saka 2.4 meter ditrima, lan masalah luwih ketok saka 2.5 meter, kang ora bisa dibandhingake karo pabrik rolling Kuster diimpor karo "S" teknologi roll seragam. 

Kaluwihan:Ing aspek kekuatan vertikal lan horisontal produk cilik, umume antarane 10 lan 115, konsep cukup, kekuatan tensile saka lumahing kain dhuwur, shrinkage panas cilik, lan serat monofilament fineness sawetara gedhe, umume 08 ~ 60dpf, Dalian Huayang Company Kepala panyusunan HYQLOIII anyar bisa nyukupi syarat panyusunan serat PET 12dpf, supaya produk bisa nyukupi syarat kain basa karpet lan bahan panyaring khusus. 

cacat:Nalika prodhuksi produk tipis, kedadean titik maya luwih ketok lan uniformity rada miskin; amarga jumlah bolongan spinneret melintang kurang mbagekke saka kabèh piring, efficiency produksi suda.

Gedhe-slot online teknologi proses drafting 

kanggo kabeh Papan Kanggo baris produksi sing adopts teknologi proses panyusunan aliran udara slot gedhe kanggo kabeh Papan, saiki PET spunbond irisan drafter lan teknologi liyane ora cukup diwasa, nanging sawetara peralatan inti utawa komponen ngenalaken. , lan cara dhukungan domestik liyane kanggo teknologi lan peralatan. Ora mung investasi sing luwih murah tinimbang impor kabeh set, nanging uga tingkat teknis sakabèhé lan tingkat kualitas produk sing padha. 

Cara iki bakal dadi cara paling apik kanggo mbangun jalur produksi kasebut ing mangsa ngarep. Teknologi sing gegandhengan karo domestik ana ing proses pangembangan lan bakal dadi luwih diwasa. 

Kaluwihan:Produk kasebut nduweni bintik awan sing kurang, keseragaman sing apik, efisiensi produksi sing dhuwur, lan luwih cocok kanggo produk tipis. 

cacat:Rasio kekuatan vertikal lan horisontal gedhe, umume luwih saka 15. Ing sawetara serat monofilament fineness cilik, umume 06 ~ 35dpf. Kajaba iku, piranti panyusunan udara irisan domestik kanggo PET spunbond ora cukup diwasa, lan kudu ngenalake investasi sing relatif gedhe saka luar negeri.


Tren pangembangan 

Kain non-anyaman PET spunbond China diwiwiti pungkasan, diwiwiti ing pertengahan 1990-an, lan amarga kesulitan teknis, peralatan teknis sing diimpor larang lan faktor liyane, kacepetan pangembangan luwih adoh tinimbang metode spunbond PP. 

Ing taun-taun pungkasan, kanthi pangembangan konstruksi ekonomi negara saya lan kabutuhan penyesuaian struktur produk, kemajuan teknologi domestik, lan pangembangan lan ekspansi lapangan aplikasi produk, spunbond poliester bakal terus berkembang kanthi cepet. 

Amarga sifat fisik poliester sing apik banget, kain non-anyaman PET spunbond duwe akeh ciri, kayata kekuatan dhuwur, elongasi dhuwur, penyusutan termal sing kurang, tahan UV, tahan tuwa, tahan suhu, tahan kimia lan tahan korosi. Lapangan lan aplikasi bakal terus berkembang. 

Nanging, preduli saka kapasitas produksi utawa output, proporsi saka total metode spunbond ing negaraku isih cilik banget. Dibandhingake karo negara-negara maju kayata Amerika Serikat, Eropa lan Jepang, pancen ketinggalan banget. Mulane, miturut tren pembangunan internasional, proporsi metode spunbond PET kudu mboko sithik tambah. . 

China minangka negara spunbond sing gedhe, nanging dudu negara spunbond sing kuwat. Masalah industri spunbond poliester utamane dibayangke ing: 

1. Sawetara teknologi isih relatif mundur, lan tingkat peralatan lan kualitas produk ora rata; 

2. Sawetara jalur produksi duwe kapasitas produksi sing kurang lan konsumsi energi sing dhuwur 

3. Kurang relatif saka personel teknis tingkat dhuwur lan masalah liyane; 

4. Malah kedadean saka construction bola tingkat kurang wis kedaden, kang kudu mbayar manungsa waé cukup lan vigilance. 

Kanggo ngganti kahanan iki, perlu kanggo intensify budidoyo saka talents, nambah tingkat technical saka spunbond-related teknologi lan peralatan ing negara sandi, lan nyetel struktur industri kanggo nggawe peralatan technical related lan produk berkembang ing arah saka efficiency dhuwur. hemat energi, diferensiasi lan fungsi. Tren pangembangan spunbond poliester sing ora bisa dihindari. 

Dibandhingake karo kain non-anyaman PET sing digulung panas utawa jarum sing dicithak ing web kanthi serat cendhak, metode spunbond nduweni kaluwihan konten teknis sing dhuwur, proses sing cendhak, efisiensi produksi sing dhuwur, lan tenaga kerja sing kurang. Kain tenunan, utamane kekuatan tarik, kekuatan nyuwek, kekuatan bledosan lan indikator liyane luwih saka 15 kaping luwih dhuwur tinimbang kain non-dirajut serat pokok kanthi spesifikasi sing padha, lan elongasi lan indikator liyane uga luwih apik tinimbang sing ana. serat stapel kain non-anyaman. 

Saiki, meh kabeh kain non-dirajut gulung panas PET manca diganti karo kain non-dirajut PET spunbond, lan ora ana sing isih ana ing China.

Tulung budhal
kita a
pesen
Home
Products
E-Mail
kontak