Sugeng rawuh ing Wenzhou Bossxiao Packaging Co.,LTD
No. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, China
Inggris
Mitra Solusi Paket Eco sing Bisa Dipercaya —— Wenzhou Bossxiao
RPET daur ulang stitch-diikat kain non-anyaman/kain Lixin

Kain RPET Lixin (kain non-anyaman dijahit):umum dikenal minangka kain non-woven botol cola, jeneng lengkap RecycledPET Fabric (kain poliester daur ulang). Biasane botol plastik banyu mineral utawa botol cola. Botol kasebut dipotong dadi potongan-potongan cilik, diremuk lan dilebur kanggo misahake komponen inti PET, diregenerasi lan granulasi, diproses dadi serat pokok poliester, banjur diproses kanthi jarum pukulan utawa teknologi non-dirajut. . Iki minangka jinis anyar saka kain ijo lan ramah lingkungan, lan asale saka karbon rendah nggawe konsep anyar ing bidang regenerasi.

4-1


Spesifikasi Produk

Bahan: Serat stapel poliester daur ulang sing digawe saka serpihan botol cola 

Metode web-forming: Carding

Spesifikasi: 14-22 pin

Ketebalan: 0.7-1.0 cm

Werna: putih, ireng, abu-abu (bisa disesuaikan)

Bobot gram: 60-240 g / meter persegi

Jembar: 50cm-420cm


4-2


Kinerja produk

1awet, wangun ora owah, kaya tekstil.

2. kanthi sifat perawatan kesehatan, bisa ningkatake sirkulasi getih.

3.Wear-tahan, breathable lan higienis.

4. Gampang diolah dadi produk fungsional tanpa ngganti sifat fisike. Kayata: anti banyu, anti-jamur lan deodoran, anti-statis lan liya-liyane.

5. Ora ngemot azo, logam abot, lan sapiturute, suhu dhuwur, asam lan alkali, panyerepan banyu sing kuwat, ramah lingkungan lan ora mbebayani.

6.100% RPET 100% ramah lingkungan.

7. Miturut syarat customer kanggo nindakake lapisan utawa efek retardant semangat (wis tekan standar Amérika CFR1633 pangayoman geni standar).

8.RPET Lixin kain wis sugih werna lan pola liwat dyeing lan printing kanggo ketemu karo kabutuhan estetis saka macem-macem kelompok wong.

4-3


Proses produksi RPET poliester daur ulang

Iki minangka jinis kain non-anyaman sing garing. Cara stitch-ikatan yaiku nggunakake struktur gulungan rajutan warp kanggo nguatake web serat, lapisan benang, bahan non-anyaman (kayata lembaran plastik, foil logam tipis plastik, lan liya-liyane) Digawe saka kain non-anyaman. Poliester sing diduweni dening daur ulang, crushing, reresik, pangatusan, nyawiji extrusion, Spinning, nduwurke tumpukan, relaksasi setelan panas, etc., iku bahan sintetik.

4-4


Kain RPET Lixin sing digawe saka panggunaan produk wis akeh digunakake minangka bahan kanggo tas blanja sing ramah lingkungan ing taun-taun pungkasan. 

Bobot kain kanggo laminating umume 65-130 gram, lan bobote kain kanggo dicithak umume 130-300 gram. Bisa dicithak layar lan ditransfer panas kanggo nggawe tas rampung. Kekandelan lan bobot materi bisa diatur miturut kabutuhan pelanggan sing beda.

Bahan Bangunan Teknik:bahan lapisan anti banyu gendheng, media Filter industri, etc. 

Bahan interior kendaraan:bantal kursi lan bahan interior kanggo pesawat, mobil lan kapal. Kayata: atap mobil, karpet mobil, lapisan trunk, lsp; 

Sandhangan pelindung tahan api, katun sing diisi dolanan:utamané dipigunakaké ing produksi sandhangan protèktif retardant geni lan sandhangan gelut geni ing geni, Petroleum, kimia lan industri liyane. 

Kain pelindung:lapisan kanggo produk safety, kain kanggo produk pangayoman medical, etc.


4-5


Keuntungan saka RPET

Tekstil digawe saka serat daur ulang "botol Coke" daur ulang, 100% bahan daur ulang bisa didaur ulang dadi serat PET, kanthi efektif nyuda sampah. Saiki, konsumsi botol minuman plastik PET ing negara saya dhuwur banget. Daur ulang botol minuman PET sampah ora mung bisa nyuda polusi lingkungan, nanging uga ngowahi sampah dadi bandha. 

Siji ton benang PET daur ulang = 67,000 botol plastik = 4.2 ton pengurangan karbon dioksida = 0.0364 ton irit minyak = 6.2 ton irit banyu.

Nanging ing saiki mung bagean cilik sing digunakake, lan liyane dibuwang saka karsane, nyebabake sampah sumber daya lan polusi lingkungan. Mulane, teknologi daur ulang nduweni prospek sing amba. 

Kanggo PVC sing ngemot klorin (sing dadi sumber utama dioxin, lan dioxin minangka karsinogen sing wis kabukten) lan logam abot sing ngrusak lingkungan, plasticizer, lan liya-liyane, teknologi paling anyar ing Taiwan digunakake kanggo ngasilake PVC-free, meh mokal. isi logam abot wis khusus diganti produk PVC lan wis dadi Supplier saka generasi anyar bahan ramah lingkungan.

Tulung budhal
kita a
pesen
Home
Products
E-Mail
kontak