Sugeng rawuh ing Wenzhou Bossxiao Packaging Co.,LTD
No. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, China
Inggris
Mitra Solusi Paket Eco sing Bisa Dipercaya —— Wenzhou Bossxiao
SMS Nonwoven

SMS non-woven Inggris yaiku: 

Spunbond + Meltblown + Spunbond Nonwovens, sing digawe saka spunbond non-woven fabric + meltblown non-woven fabric + spunbond non-woven fabric telung lapisan serat web rolling panas, belongs kanggo komposit non-woven fabric, iku spunbond non-woven kain Produk gabungan saka lengket lan meltblown, non-beracun lan tasteless, isolasi bakteri efisien. Liwat perawatan khusus saka peralatan, bisa entuk antistatic, anti-alkohol, anti-plasma, banyu-repellent lan banyu-prodhuksi.


SMS Detail Produk

Jeneng Cina

SMS Nonwovens/SMS Nonwovens/SMS Nonwovens

jeneng manca

Spunbond + Meltblown + Spunbond Nonwovens

Bahan mentah

100% PP polypropylene

Range bobot gram

10-500g / kothak meter

Jembar dhasar

150-320cm, bisa dipotong yen dikarepake

Colour

Biasane putih, biru, biru langit, biru laut, ijo, ungu, kuning, lsp.

MOQ

1-3 ton

Tekstur

Pola wijen

paket

Film plastik utawa film shrink


Proses produksi SMS

Tambah masterbatch 3% -7% ing produksi pemintalan non-woven SMS; nyiapake bantu fungsional: bantu fungsional dicampur karo repellent banyu, tahan api, agen antistatik, penetrant lan banyu; Kain non-woven SMS diselehake ing tank solusi dipping kanthi aditif fungsional, dicelupake, digulung, dikeringake lan didinginkan kanggo entuk kain non-anyaman SMS multifungsi sing dikarepake.


Saiki, proses utama manufaktur kain non-anyaman SMS kalebu telung cara: "metode siji-langkah", "metode rong langkah" lan "metode setengah langkah". 

Metode siji-langkahditondoi kanthi nggunakake irisan bahan mentah, nggunakake metode spunbond lan metode meltblown, lan bahan mentah langsung dilebur lan dipintal dadi jaring. Anggere rekayasa sistem Spinning pangolahan beda akal diatur, prodhuk bisa kanggo struktur beda, sawise lapisan webs serat laminated lan compounded, padha umume consolidated menyang kain dening gilingan rolling panas. "Cara siji-langkah" ditondoi dening spinning langsung saka nyawiji menyang web, negara saben sistem Spinning bisa diatur kanthi mandiri, kontrol proses produksi kuwat, kondisi higienis apik, kacepetan mlaku. dhuwur, lan rasio saben lapisan saka web bisa diatur ing bakal. , Bisa gawé macem-macem specifications saka SMS-jinis produk, iku teknologi mainstream saiki.

Cara rong langkahNalika cara rong langkah digunakake kanggo ngasilake produk SMS, kain spunbond sing wis rampung lan kain sing wis dilebur rampung dibukak ing urutan tartamtu, dilaminasi kanthi urutan, banjur digabungake karo pabrik rolling panas kanggo mbentuk produk SMS. "Cara rong langkah" ditondoi dening peralatan prasaja lan biaya murah. Nyatane, proses "loro-langkah" minangka teknologi komposit laminasi sing akeh digunakake. Sampeyan uga bisa nggabungake bahan liyane, lan nggunakake bahan liyane sing beda, lan nggunakake cara sing beda, kayata gelombang ultrasonik, adhesive leleh panas, lan liya-liyane kanggo nggabungake telung lapisan bahan bebarengan. 

Metode siji-langkah lan setengahIng cara loro-langkah, web serat lapisan nyawiji-diunekake diprodhuksi ing situs uga bisa diganti dening produk kain nyawiji-diunekake, mangkono deriving dadi-disebut "siji-langkah lan setengah cara" proses gabungan. Kain spunbond digunakake minangka lapisan ngisor lan lapisan permukaan dening rong piranti unwinding, lan web serat meltblown saka lapisan tengah langsung spun menyang web dening sistem meltblown, glethakaken ing lumahing kain spunbond saka lapisan ngisor, lan banjur ditutupi lapisan ndhuwur kain spunbond. Kain ketan, luwih becik digabung dadi produk SMS kanthi gilingan panas.


kinerja produk SMS

Non-beracun lan hambar, isolasi bakteri efisien. Liwat perawatan khusus saka peralatan, bisa entuk antistatic, anti-alkohol, anti-plasma, banyu-repellent lan banyu-prodhuksi. 

Fitur saka kain non-woven: Kekiatan, Disposable. Insulating, non-konduktor. Softness, kaku. fineness, expansion. Isotropik, anisotropik. Filterability, breathable lan impermeable. Elastisitas, kaku. Cahya, santai, anget. Tipis kaya sayap jangkrik, kandel kaya felt. 

Waterproof lan breathable. Nyetrika, njahit, ngecor. Flame retardant, antistatik. Water-permeable, anti banyu, tahan nyandhang, bulu. Kerut resistance, kelenturan apik, panyerepan Kelembapan dhuwur, repellency banyu.

1. Bobot entheng:Resin polipropilena digunakake minangka bahan mentah utama kanggo produksi, kanthi gravitasi spesifik mung 0.9, mung telung perlima saka katun, kanthi perasaan tangan sing alus lan apik.

2. Lembut:Iku kasusun saka serat alus (2-3D) lan kawangun dening cahya titik-kaya ikatan leleh panas. Produk rampung cukup alus lan nyaman.

3. Water repellency lan breathability:Kripik polipropilena ora nyerep banyu, nduweni kandungan kelembapan nol, lan prodhuk rampung nduweni repellency banyu sing apik. Iki kasusun saka 100% serat, sing keropos lan nduweni permeabilitas udara sing apik. Iku gampang kanggo njaga kain garing lan gampang kanggo wisuh.

4. Non-beracun lan non-iritasi:Prodhuk iki diprodhuksi karo bahan baku panganan FDA, ora ngemot bahan kimia liyane, nduweni kinerja sing stabil, ora beracun, ora ana mambu sing aneh, lan ora ngganggu kulit.

5. Agen antibakteri lan anti-kimia:Polypropylene minangka zat kimia pasif, ora dipangan moth, lan bisa ngisolasi erosi bakteri lan serangga ing cairan kasebut; antibakteri, karat alkali, lan produk rampung ora mengaruhi kekuatan amarga erosi.

6. Sifat fisik sing apik:Iki digawe saka polipropilena spinning langsung nyebar menyang bolong lan diikat kanthi termal. Kekuwatan produk luwih apik tinimbang produk serat pokok umum, kekuwatane ora arah, lan kekuwatan vertikal lan horisontal padha.


SMS non-woven nggunakake

Bahan non-anyaman SMS bisa digunakake ing macem-macem lapangan saka produk tipis lan kandel:

1. Kain non-anyaman SMS tipis (10-25gsm), amarga sifat anti banyu lan ambegan, utamane cocok kanggo pasar sanitasi, kayata serbet sanitasi, Pads proteksi sanitasi, popok bayi, lan popok inkontinensia diwasa kanggo bocor sisih lan backing.

2. Kain non-woven SMS ketebalan medium (25-50gsm), cocok kanggo digunakake ing lapangan medis, nggawe gaun bedah, bungkus bedah, kain tutup bedah, bandage sterilisasi, stiker tatu, stiker plester, lan liya-liyane. nggunakake, Kanggo nggawe sandhangan karya, sandhangan protèktif, etc. Produk SMS luwih cocok minangka bahan peralatan protèktif medical kualitas dhuwur amarga saka kinerja isolasi apik, utamané sing wis ngalami telung-antibodi lan perawatan antistatic, lan wis digunakake digunakake watara donya. 

3. Produk SMS tebal (> 55gsm) digunakake minangka bahan panyaring efisiensi dhuwur kanggo macem-macem gas lan cairan, lan uga bahan penyerap minyak kanthi efisiensi dhuwur. Digunakake ing degreasing banyu limbah industri, reresik polusi minyak laut lan kain industri.


SMMS non-woven medisis made of 100% polypropylene chips as raw material, non-toxic, non-fiber shedding, and has a high effective antibacterial rate; the cloth surface is well uniform and full, which can effectively improve product quality. SMMMS can replace pure cotton fabric, soft, delicate and skin-friendly. The spunbond layer consists of continuous filaments with good breaking strength and elongation. The meltblown layer is composed of continuous ultra-fine fibers, which has a good barrier effect on moisture, bacteria, dust, etc. It has high water pressure resistance, good air permeability, and good acid and alkali resistance. Applicable to various sterilization methods such as high and low temperature; one-time use, no need for recycling and cleaning; in line with environmental protection requirements, easy to degrade or incinerate; effectively prevent hospital cross-infection, reduce hidden costs of treatment, and improve infection control rate; no multiple use Damaged consumption; no washing cost; stored under qualified conditions, the aseptic validity period is 180 days.

SMMS non-woven sing tahan telu digawe saka kain non-anyaman spunbond + kain non-anyaman sing ditiup leleh + kain non-anyaman sing leleh + kain non-anyaman sing diikat, lan web serat papat lapisan digulung panas .Nduwe kabeh karakteristik kain non-anyaman SMMS biasa; anti-alkohol nganti kelas 10 (yaiku 100% anti-alkohol); kapasitas anti-statis 108-1012; anti-lenga; anti-plasma; utamané dipigunakaké ing gaun bedhah, andhuk bedhah, Kain tas bedhah, sheets medical, tangan wisuh sandhangan, gaun isolasi, jas Lab, sandhangan protèktif majeng lan produk protèktif liyane bisa digawe ing macem-macem werna miturut pilihan pelanggan beda.

Kain isolasi sing bisa digunakake ing pasar utamane digawe saka serat polipropilena PP utawa SMS utawa kain non-anyaman biasa (film PP + PE). Bahan utama sandhangan protèktif microporous yaiku kain non-anyaman (kain komposit PTFE), bobot konvensional yaiku 80-100g / m2, lan nduweni karakteristik tahan kanggo penetrasi mikroba lan permeabilitas getih sing apik.


SMS non-woven pangolahan khusus

Macem-macem perawatan khusus ditindakake ing kain non-anyaman kanggo nyukupi syarat pelanggan kanggo macem-macem sifat khusus saka kain non-anyaman. Kain non-anyaman sing diobati nduweni fungsi anti-alkohol, anti-getih lan anti-lenga, lan utamane digunakake ing gaun bedah medis lan drapes bedhah. 

Pangobatan antistatik:Kain non-anyaman antistatik utamane digunakake minangka bahan kanggo peralatan pelindung kanthi syarat lingkungan khusus kanggo listrik statis. 

Perawatan nyerep banyu:Kain non-anyaman sing nyerep banyu utamane digunakake ing produksi bahan-bahan medis, kayata drapes bedah, bantalan bedah, lsp. 

Pangobatan tahan api:kain non-woven retardant geni sing digunakake digunakake ing produk Furnitur lan Penyetor aviation. 

Perawatan efek antibakteri, deodoran lan fotokatalis:Kain non-anyaman iki utamane digunakake ing bidang produk rumah tangga. 

Pangobatan anti-ultraviolet:Kain non-anyaman anti-ultraviolet lan anti-tuwa utamane digunakake ing kain panutup tetanèn, tutup mobil lan kain liyane, ing ngendi tabir surya lan efek anti-tuwa dibutuhake. 

Perawatan wewangian:Kain non-anyaman wewangian digunakake ing produk sanitasi (mint, lemon, lavender, lan liya-liyane).


Kisaran standar industri SMS

Standar iki nemtokake dokumen referensi normatif, syarat teknis, kualitas tampilan, metode tes, syarat kemasan lan tandha, transportasi lan panyimpenan saka polypropylene spunbond / meltblown / spunbond komposit kain non-anyaman (sabanjuré diarani SMS). Standar iki ditrapake kanggo produk SMS polipropilena 10g/m2—>80g/m2 kanthi polipropilena minangka bahan baku utama.

1. Referensi normatif: GB/T 4744 Determination of Impermeability of Textile Fabrics, Hydrostatic Pressure Test GB/T5453 Textiles, Determination of Air Permeability of Fabrics FZ / T 64004 Thin Bonded Nonwovens FZ/T 60005 Determination of Breaking Strength and Breaking Elongation of Nonwovens 25 >25-30 >30-35 >35-40 >40-50 >50-60 >60-70>70-80 >80 

2. Laju panyimpangan massa per unit area:% ≤±6%, ≤±4%, per unit area Single value deviation% ≤±12%Vertical fracture strengthN/5cm >18 >23 >28>35 >40 >50 >54 >67 >81 >90 >100 >108Vertical fracture elongation Vertical fractureelongation% >30 >30 >30 >30 >30 >30 >30 >30 >30 >30>30 >30 Transverse fracture strength Horizontal fracture strengthN/5cm>9 >11 >14 >18 >22 >28 >32 >38 >45 >55 >60>65 Transverse fracture elongation Horizontal fracture elongation % >30>30 >30 >30 >30 >30 >30 >30 >30 >30 >30 >30Antistatic waterpressuremmH2O >80 >110 >130 >150 >200 >220 >250 >280 >300 >300 >300 > 300Air permeabilityl/m2/s>1100 >900 >800 >700 >600 >400 >250 >200 >150>125 >125 >100 For the SMS products of the net, the breaking strength and elongation indicators are implemented according to the contract or agreement between the supplier and the demander.

3. Kualitas penampilan:

3.1 Lumahing kain seragam, rata, tanpa lipatan sing jelas, pinggir lan bolongan sing rusak, noda minyak, lan gulungan sing rapi.

3.2 Jembar ditetepake ing kontrak lan persetujuan. Panyimpangan jembar kasebut ditemtokake ing Tabel 2.

Jembar (mm)

Panyimpangan jembar (mm)

≤800

± 3

> 800

-2- + 5

3.3 Kontaminasi: Produk kudu garing, resik lan bebas saka kontaminasi kayata lenga, serangga, bledug lan bubuk logam.

3.4 Hard block/kawat kaku: ora luwih saka 10 bêsik saben 1000 meter, saben area ora luwih saka 4cm2, lan terus hard block/kawat kaku ora diijini.

3.5 Micropores: Nuduhake bolongan ukuran pinhole ing permukaan produk. Kanggo produk sanitasi lan medis, micropores ora diidini.

3.6 Mambu: Ora ana ambu ora normal sing diidini.

3.7 Holes/Tears/ Cuts : No holes/tears/cuts allowed : Continuous dead wrinkle is not allowed.

3.8 Wilayah sing ora dikuatake: Luwih saka 5 cacat titik tekanan sing disambungake ora diidini.

3.9 Penampilan gulungan kain: Sampeyan kudu resik lan rapi, tanpa pinggiran bosok lan cacat sing katon. 

3.10 Sendi: Kanggo popok / sprei lan serbet wanita, jumlah sendi saben gulungan ora kudu ngluwihi 1 saben 1000 meter.

4. Metode tes

4.1 Appearance inspection Under sufficient light, use normal sensory inspection, and measure with a ruler or steel ruler with an accuracy of 1mm.

4.2. Inspeksi sifat fisik

4.2.1 Penentuan massa per unit area ditindakake miturut Peraturan FZ / T 60003-1991. 

4.2.2 Penentuan kekuatan putus lan elongasi kudu ditemtokake ing FZ / T 60005-1991.

4.2.3 Penentuan tekanan anti-hidrostatik kudu sesuai karo GB / T 4744-1997.

4.2.4 Penentuan permeabilitas udara Miturut pranata GB / T 5453-1997, pilih kepala uji 20cm2, atur prabédan tekanan 100Pa, lan pilih unit pangukuran l / m2 / s. 

4.2.5 Pilih ing ngisor iki miturut kontrak utawa persetujuan Salah siji cara kanggo ngukur jembaré.

4.2.6 Ukur jembaré gulungan nganggo pita ukur baja nganti jembaré gulungan ulang, akurat nganti 1mm,

4.2.7 Unwind kanggo ngendhokke kain, ing paling 5m adoh saka sirah muter, nggunakake ukuran tape kanggo ngukur jembaré ing paling 5 panggonan, akurat kanggo 1mm. Etung nilai rata-rata (cadangan integer bit) minangka jembaré rewinding.

5. Packaging, menehi tandha, transportasi lan panyimpenan

5.1 Packaging The packaging material is made of plastic film or shrink film.

5.2 Labels should be filled in clearly and neatly, and the content should include: manufacturer name, product name, implementation standard number, standard record number, production batch number, product specifications (square meter weight, width, roll length and color, etc.), theory Roll weight, roll number, quality grade mark; label color can be determined according to needs.

5.3 Transportation should be protected from light, water, moisture, pollution, damage, and extrusion, and it is strictly forbidden to drop the roll from a high place.

5.4 Storage It should be placed in a ventilated, dry, dark and clean warehouse.

Tulung budhal
kita a
pesen
Home
Products
E-Mail
kontak