Sugeng rawuh ing Wenzhou Bossxiao Packaging Co.,LTD
No. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, China
Inggris
Mitra Solusi Paket Eco sing Bisa Dipercaya —— Wenzhou Bossxiao
Bentenipun antarane PP non-woven kain lan PET non-woven kain

PP minangka bahan mentah polipropilena, yaiku serat polipropilena, sing kalebu kain non-dirajut tipis; PET minangka bahan mentah poliester anyar, yaiku serat poliester, tanpa aditif ing kabeh proses produksi, iku produk perlindungan lingkungan sing apik banget lan kalebu kain non-dirajut sing kandel. 

2n

Perbandingan (PP) polypropylene non-woven fabric lan (PET) polyester non-woven fabric: 

Bahan mentah 1PP murah lan bahan mentah PET larang. Sampah PP bisa dibalekake menyang tungku kanggo digunakake maneh, lan sampah PET ora bisa dibalekake ing tungku, mula biaya PP rada murah.

2. Ing resistance suhu dhuwur saka PP kira-kira 200 derajat, nalika sing saka PET kira-kira 290 derajat. PET luwih tahan kanggo suhu dhuwur tinimbang PP.

3. Non-woven printing, efek transfer panas, PP jembaré padha shrinks liyane, PET shrinks kurang, efek luwih, PET luwih ekonomis lan boros.

4. Tension, tension, kapasitas bantalan, bobot gram sing padha, PET luwih gedhe tinimbang gaya tarik PP, tension, kapasitas bantalan. 65 gram PET padha karo daya tarik, tension lan daya dukung 80 gram PP.

5. Saka perspektif pangayoman lingkungan, PP wis doped karo sampah PP, lan PET kabeh Kripik polyester anyar. PET luwih ramah lingkungan lan higienis tinimbang PP.

Tulung budhal
kita a
pesen
Home
Products
E-Mail
kontak