Sugeng rawuh ing Wenzhou Bossxiao Packaging Co.,LTD
No. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, China
Inggris
Mitra Solusi Paket Eco sing Bisa Dipercaya —— Wenzhou Bossxiao
Bentenipun antarane ultrasonik non-woven tas lan biasa non-woven tas

Tas non-woven ultrasonik minangka tas non-woven sing ramah lingkungan sing dilas dening mesin las kain non-woven ultrasonik. Fitur paling gedhe yaiku ora ana benang ing awak, sing disenengi ewonan konsumen. Ora ketompo apa jenis gaya sampeyan, banjur, apa bedane antarane tas non-anyaman ultrasonik lan tas non-anyaman biasa, lan sing luwih apik?

1. Proses ultrasonik luwih alus tinimbang jahitan. Wiwit garis pinggiran lan sudhut digawe kanthi otomatis dening mesin miturut cetakan, spesifikasi kasebut relatif seragam, lan ora ana sambungan sing rusak lan jahitan sing bengkok.

2. Derajat mekanisasi tas ultrasonik non-dirajut luwih dhuwur tinimbang jahitan, tingkat kesalahan luwih murah tinimbang jahitan, lan biaya manajemen lan biaya sing didhelikake buruh luwih murah.

3. Nalika produksi massal, jumlahe tekan luwih saka 50,000, biaya produksi luwih murah tinimbang biaya jahitan, lan kacepetan produksi luwih dhuwur tinimbang kacepetan jahitan.

4. Tas non-anyaman sing diprodhuksi dening teknologi ultrasonik, tas tangan lan garis sisih tas bisa ditekan kanthi pola kanthi cetakan. Pola sing sugih ing macem-macem, lan produk sing dhuwur-mburi lan ayu. 

5. Printing nganggo printing layar otomatis utawa printing flexo, non-woven roll-to-roll printing, lan kesalahan printing kurang saka 3 mm, kang beda banget saka printing layar manual. Registrasi multi-warna akurat, ngindhari panyimpangan posisi pencetakan manual. Shift gedhe, inking ora rata lan akeh cacat liyane. Kaping enem, gagang las ultrasonik, yaiku gagang lan sabuk. Dibandhingake karo jahitan, panas lan seragam, ayu, lan bobote abot. Kanggo kain sing padha, asil tes nggawe tas Trodat nuduhake yen bobote luwih dhuwur tinimbang jahitan jahitan, potong silang, lsp.


Apa ultrasonik non-woven tas?

Ultrasonik non-woven tas, Aku pracaya everyone wis kerep ndeleng wong. Nggoleki kabeh awak tas, sampeyan ora bisa nemokake benang siji ing kabeh, lan kabeh awak tas ditutupi karo ngambah sing ditindhes dening mesin, lan gaya beda. Iki digawe saka kain non-woven ultrasonik. Ultrasonik non-woven tas gandheng dening kain welding mesin.


Prinsip kerja mesin las kain non-woven ultrasonikyaiku nggunakake osilasi frekuensi dhuwur kanggo ngirim gelombang swara menyang lumahing welding saka workpiece dening sirah welding, lan langsung samubarang kang angel molekul saka workpiece kanggo tekan titik leleh saka plastik, supaya minangka kanggo ngrampungake pembubaran kanthi cepet saka materi padhet lan ngrampungake welding. Kekuwatan sendi cedhak karo kabeh bahan sing terus-terusan. Anggere lumahing peserta prodhuk dirancang kanggo cocog, pancen ora ana masalah karo sealing lengkap. 

Dibandhingake karo jahitan kawat jinis jarum tradisional, nduweni kaluwihan ing ngisor iki:

1 Nggunakake welding ultrasonik, ora perlu kanggo jarum lan Utas, lan alangan saka Kerep owah-owahan jarum lan thread, ora ana joints bejat utawa malah bejat jarum jahitan thread tradisional, lan uga bisa digunakake kanggo tekstil. Nggawe potongan parsial sing rapi lan segel. Jahitan uga nduweni peran ing dekorasi. Wis adhesion kuwat, bisa entuk efek anti banyu, embossing cetha, lan lumahing wis efek relief telung dimensi. Kacepetan kerja cepet, efek produk luwih apik, lan kualitas dijamin.

2. Nggunakake pangolahan roda baja ultrasonik lan khusus, pinggiran sing disegel ora bakal retak, ora bakal natoni pinggiran kain, lan ora ana fenomena burr utawa curling.

3. Ora preheating dibutuhake sak Pabrik, lan bisa dilakokno terus.

4. Iku gampang kanggo operate, lan iku ora akeh beda saka cara operasi mesin jahit tradisional. Buruh jahit biasa bisa ngoperasikake.

5. Biaya murah, 5 nganti 6 kaping luwih cepet tinimbang mesin tradisional, lan efisiensi dhuwur.

Tulung budhal
kita a
pesen
Home
Products
E-Mail
kontak