Sugeng rawuh ing Wenzhou Bossxiao Packaging Co.,LTD
No. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, China
Inggris
Mitra Solusi Paket Eco sing Bisa Dipercaya —— Wenzhou Bossxiao
Apa bedane tas kanvas lan tas non-anyaman

Kaping pisanan, prabédan materi

Bahan tas non-anyaman yaiku kain non-anyaman, uga dikenal minangka kain non-anyaman. Iki kasusun saka serat arah utawa acak. Iki minangka generasi anyar saka bahan sing ramah lingkungan. Apik, warni, murah, bisa didaur ulang lan liya-liyane. Contone, polipropilena (bahan pp) pelet digunakake minangka bahan mentahan, lan diprodhuksi dening cara terus-terusan siji-langkah saka suhu dhuwur leleh, Spinning, laying, lan panas mencet lan coiling. Iki diarani kain amarga penampilan lan sifat tartamtu.

Bahan saka tas kanvas yaiku kanvas, yaiku kain katun utawa kain linen sing luwih kandel. Dijenengi kanggo panggunaan asli kanggo layar. Umume, tenunan polos digunakake, sawetara tenunan kepar digunakake, lan benang multi-untai digunakake kanggo benang lungsin lan pakan. Kanvas biasane dipérang dadi rong kategori: kanvas kasar lan kanvas alus. Kanvas kasar, uga dikenal minangka tarpaulin, nduweni kinerja anti banyu sing apik lan digunakake kanggo nutupi transportasi mobil lan gudang sing mbukak, uga kémah ing alam bébas. Kanvas sing apik digunakake kanggo nggawe sandhangan perlindungan tenaga kerja lan pasokan. Sawise pewarnaan utawa dicithak, uga bisa digunakake minangka bahan sepatu, kain bagasi, tas tangan, tas ransel, taplak meja, taplak meja lan liya-liyane. Kajaba iku, ana kanvas karet, kanvas pelindung kanggo proteksi geni lan radiasi, lan kanvas kanggo mesin kertas.

9-1

Kapindho, prabédan ing urip layanan

Materi saka tas non-dirajut yaiku polipropilena, sing bisa dicuci bola-bali, lan umur layanan luwih cendhek tinimbang tas kanvas. Bahan kanvas saka tas kanvas yaiku katun utawa linen, sing bisa dicuci bola-bali lan nduweni umur sing relatif dawa.


Bedane rega

Rega rata-rata tas non-anyaman kira-kira 1 yuan; rega tas kanvas luwih larang, kanthi rega rata-rata luwih saka 5 yuan saben tas.

9-2

Mulane, ing tampilan saka beda ing ndhuwur, tas non-dirajut relatif luwih murah, lan tas kanvas njupuk maneh kanggo nggunakake, nanging efek iklan diprodhuksi dening pilihan saka tas kanvas utawa tas non-dirajut padha, prabédan Iku ora apa-apa. luwih saka dawane wektu, supaya materi apa sing sampeyan pilih kanggo ngatur tas iklan gumantung saka kekuatan ekonomi perusahaan lan efek iklan sing pengin digawe.

Tulung budhal
kita a
pesen
Home
Products
E-Mail
kontak