Sugeng rawuh ing Wenzhou Bossxiao Packaging Co.,LTD
No. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, China
Inggris
Mitra Solusi Paket Eco sing Bisa Dipercaya —— Wenzhou Bossxiao
Desain anyar kualitas dhuwur daur ulang PET non woven tas anti banyu lan leakproof karo gagang kanggo blanja

Informasi Kustomisasi Produk

item

PET tas non anyaman, RPET non woven bag,polyester non woven bag

Material

PET non woven fabric, rPET non woven fabric

Size

Ngatur miturut panjalukan pelanggan

Logo

Customized, ODM kasedhiya

Printing

Screen printing / Thermal transfer printing / Gravure printing / Dicetak ing laminasi lsp.
(Sedhiyakake desain sampeyan ing format .AI .CDR utawa .PDF)

aplikasi

Shopping, promosi hadiah, pameran dagang, packing, tas anggur, etc.

Feature

Bisa didaur ulang, bisa digunakake maneh, bisa dilipat, ramah lingkungan, awet, bisa dilipat

Label

selaras

werna

selaras

MOQ

bêsik 1,000

Sample

wektu Sample: Ing 3-5 dina;

Biaya sampel: Miturut rincian produk (Biasane $50);

mbalekaken ragad sampel: 1,000pcs;

pangiriman Sample: UPS/FedEx/DHL/TNT/EMS.

PS: Sampel saham gratis, nanging sampeyan kudu mbayar pengiriman sampel.

Pangiriman & Pembayaran

packing

Polybag lan kothak karton utawa miturut customer's syarat

Port

Ningbo, Shanghai

kintunan

Miturut Express (DHL/UPS/FedEx/TNT, EMS), Miturut udhara, dening segara.

Term Pembayaran

30% simpenan ing advance, 70% pembayaran imbangan sadurunge pangiriman dening T / T sadurunge pangiriman, T / T, L / C, D / A, Western Union, PayPal, kertu kredit etc.

Produksi Massa

7-30 dina gumantung saka jumlah


Description

DIBUAT SAKA BOTOL PLASTIK DALANG:
Tas kasebut digawe saka bahan rPet sing asale saka botol plastik daur ulang, dadi ramah lingkungan lan lestari.

MULTI-Gunakake:
Sampurna kanggo hadiah, blanja, blanja eceran, hadiah manten, tas pengiring pengantin, preian, acara, gym, peralatan mandi, lelungan, sepatu, panyimpenan, obah, lan liya-liyane! Tas iki cukup angel kanggo nangani proyek lan cukup serbaguna kanggo acara apa wae.

Pencetakan sing sampurna, Pencetakan warna sing cerah lan cerah nambah citra merek lan ningkatake penjualan

Bossxiao supplier dipercaya sampeyan!

1. 7 taun pabrik pengalaman sugih, 100% kontrol kualitas. QC barang sadurunge pangiriman.
2. Rush lan layanan profesional, 24H/7D sawise layanan sales.
3. 100% rega langsung pabrik paling murah.
4. Dhukungan OEM & ODM, nampa pesenan cilik kanggo mriksa kualitas.
5. Wektu timbal cepet lan pengiriman.
6. Kasedhiya sampel gratis.

PET-无纺布1

Inquiry
Home
Products
E-Mail
kontak