Sugeng rawuh ing Wenzhou Bossxiao Packaging Co.,LTD
No. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, China
Inggris
Mitra Solusi Paket Eco sing Bisa Dipercaya —— Wenzhou Bossxiao

Wenzhou Bossxiao Pack -- Mitra Solusi Eco Pack sing Bisa Dipercaya! 


undefined


Wenzhou Bossxiao Pack minangka perusahaan profesional sing duwe spesialisasi ing macem-macem jinis tas blanja, tas adhem, tas anggur, tas kertas manufaktur luwih saka 7 taun. 



kapasitas produksi

Thanks kanggo kabeh klien kita kapercayan lan dhukungan, Boxiao Packaging perusahaan pembangunan kanthi cepet, We have 150 profesional lan experienced buruh lan duwe liwat 72,000 kothak meter space.We investasi akeh peralatan kinerja dhuwur kanggo nambah kapasitas produksi kita. Utamané mesin minangka nderek:

Sets 15 saka High Speed ​​Multifunctional non woven mesin nggawe;

6 set saka kontrol komputer dhuwur kacepetan rotogravure printing;

6 set saka lapisan kacepetan dhuwur lan mesin laminating;

8 set saka muter kacepetan dhuwur kanggo muter mesin sablon;

8 set mesin cetak flexo multi-warna

Kita bisa entuk 10 yuta tas kapasitas produksi saben wulan. Kita duwe pengalaman sing sugih ing layanan OEM & ODM, kita bisa nyedhiyakake solusi pengepakan eko kanggo sampeyan.


undefined


OEM & ODM kasedhiya

Pesenan OEM / ODM bisa ditampa, kita bisa nyedhiyakake solusi tas eco lengkap saka A nganti Z. Sampeyan mung ngandhani kabutuhan sampeyan, kanthi cepet bisa nyedhiyakake macem-macem solusi tas kanggo sampeyan. Saka desain tas, desain logo, desain printing lan uga desain kemasan.


undefined


wektu Lead

7-15 dina, gumantung saka jumlah pesenan sampeyan



Sampel gratis

Kita bisa nyedhiyakake conto gratis sing ana kanggo mriksa kualitas, lan sampel sing disesuaikan bisa dikirim sajrone 5 dina.


undefined


Kontrol kualitas

Kontrol kualitas sing ketat banget karo 3 garis mriksa kualitas kalebu printing, jahitan lan garis mriksa pengepakan, kanggo mesthekake yen kualitas paling apik.


undefined


Pembayaran

Pilihan pembayaran fleksibel kanggo pilihan sampeyan, T / T, L / C, D / P, Western Union, etc.

Tulung budhal
kita a
pesen
Home
Products
E-Mail
kontak