Sugeng rawuh ing Wenzhou Bossxiao Packaging Co.,LTD
No. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, China
Inggris
Mitra Solusi Paket Eco sing Bisa Dipercaya —— Wenzhou Bossxiao
Strength
kapasitas produksi
Thanks kanggo kabeh klien kita kapercayan lan dhukungan, Bossxiao Packaging perusahaan pembangunan kanthi cepet, We have 150 profesional lan experienced buruh lan duwe luwih saka 72,000 kothak lantai space.We investasi akeh peralatan kinerja dhuwur kanggo nambah kapasitas produksi kita. Utamané mesin minangka nderek:

Sets 15 saka High Speed ​​Multifunctional non woven mesin nggawe;

6 set saka kontrol komputer dhuwur kacepetan rotogravure printing;

6 set saka lapisan kacepetan dhuwur lan mesin laminating;

8 set saka muter kacepetan dhuwur kanggo muter mesin sablon;

6 set mesin cetak flexo multi-warna

Kita bisa entuk 10 yuta tas kapasitas produksi saben wulan. Kita duwe pengalaman sing sugih ing layanan OEM & ODM, kita bisa nyedhiyakake solusi pengepakan eko kanggo sampeyan.
Napa Pilih kita
Kemasan Bossxiao wis nawakake kemasan ritel sing dipercaya lan solusi tas jinjing non-anyaman kanggo bisnis lan organisasi sajrone pirang-pirang taun. Kita bangga amarga kita asring dadi pilihan pertama para pelanggan nalika nerangake kabutuhan kemasan. Mangkene sawetara alasan kanggo ngetung solusi kemasan.
Solusi Kemasan Kustomisasi
Kita nawakake solusi kemasan khusus kanggo nyukupi kabutuhan unik sampeyan. Marang kita jenis packaging apa sampeyan nggoleki lan carane iku kudu dirancang. Lan kita sijine ati lan nyawa kita kanggo nggawe packaging sing cocog.
                               Dhukungan Pelanggan sing Luar Biasa
                               Kita usaha kanggo nyedhiyani tingkat paling dhuwur saka layanan kanggo kabeh pelanggan, lan kita tansah usaha kanggo njupuk dhéwé lan klien kanggo tingkat sing luwih dhuwur saka prestasi.
Nyedhiyakake Salinan Visual Kemasan Malah Sadurunge Produksi
Kita uga ngandhani apa sampeyan tas non woven bags are going to look like. We will send you a very detailed pre-press proof in an Adobe Acrobat PDF format. This pre-press proof will show you the type of bale bag you are purchasing with the art sized to scale. At Bossxiao Packaging, we have our own in-house dedicated graphic arts department capable of designing or recreating virtually any package design you require for your business. We have over 7 years experience working with the most popular graphic arts programs like Adobe and Corel Design Suites
Solusi Kemasan Berkualitas
Keahlian, katrampilan, lan kawruh kita lan selaras karo tren lan pangembangan teknis paling anyar, ayo ngladeni para klien kanthi inovasi kemasan sing paling apik, saengga bisa ngirit dhuwit lan wektu kanthi nyuda sampah.
Babagan awake dhewe

Apa sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan Jump Arena?

Takon pitakonan sampeyan
Tulung budhal
kita a
pesen