Sugeng rawuh ing Wenzhou Bossxiao Packaging Co.,LTD
No. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, China
Inggris
Mitra Solusi Paket Eco sing Bisa Dipercaya —— Wenzhou Bossxiao
Fashion style recyclable ecological non woven tote bag biodegradable for take-out food packing

Informasi Kustomisasi Produk

item

Tote bag,

Material

Cotton canvas fabric,non woven fabric,PP woven fabric,or customized

Size

selaras

Logo

Customized, ODM kasedhiya

Printing

Screen printing / Thermal transfer printing / Gravure printing / Dicetak ing laminasi lsp. Utawa disesuaikan
(Sedhiyakake desain sampeyan ing format .AI .CDR utawa .PDF)

aplikasi

Shopping, hadiah, promosi, pameran dagang, packing, tas anggur, etc.

Feature

Eco-friendly ,Reusable,Recyclable, durable,washable

Label

selaras

werna

selaras

MOQ

bêsik 1,000

Sample

wektu Sample: Ing 3-5 dina;

Biaya sampel: Miturut rincian produk (Biasane $50);

mbalekaken ragad sampel: 1,000pcs;

pangiriman Sample: UPS/FedEx/DHL/TNT/EMS.

PS: Simpenan sample gratis, nanging sampeyan kudu mbayar barang sampel.

Pangiriman & Pembayaran

packing

Polybag lan kothak karton utawa miturut kabutuhan customer

Port

Ningbo, Shanghai

kintunan

Miturut Express (DHL/UPS/FedEx/TNT, EMS), Miturut udhara, dening segara.

Term Pembayaran

30% simpenan ing advance, 70% pembayaran imbangan sadurunge pangiriman dening T / T sadurunge pangiriman, T / T, L / C, D / A, Western Union, PayPal, kertu kredit etc.

Produksi Massa

7-30 dina gumantung saka jumlah


Description

The non-woven tote bag is made of non-woven materials. It is an eco-friendly product. It is foldable and durable, beautiful in appearance, good in air permeability, reusable, washable, and can be screen-printed advertisements, marks, etc. It has a long service life and is suitable for any company and any industry as advertising, gifts and as outer packaging. Except non woven fabric ,there also have many other materials use for tote bag produce, such as cotton canvas,PP woven fabric,RPET non woven fabric etc.


Feature

1. It is foldable and durable, beautiful in appearance, good in air permeability, reusable, washable.

2.Materials :  We offer PP non woven fabric, polyester fabric, laminated non woven fabric,PP woven fabric,and Canvas fabric ,etc, it also can customized as your needs. 

3. Logo ngatur kasedhiya, sampeyan bisa nyedhiyani sembarang format file editable kanggo kita, kayata AI, CDR, PDF, JPG, TIF, etc

4.Printing ngatur kasedhiya, kita nawakake macem-macem jinis printing, kayata sablon, rotogravure printing lan laminating, flexo printing, offset printing, panas transfer printing etc. 


Solusi Kemasan Berkualitas

Keahlian, katrampilan, lan kawruh kita lan selaras karo tren lan perkembangan teknis paling anyar, ayo ngladeni para klien kanthi inovasi kemasan sing paling apik, saengga bisa ngirit dhuwit lan wektu kanthi nyuda sampah.


Inquiry
Home
Products
E-Mail
kontak