Sugeng rawuh ing Wenzhou Bossxiao Packaging Co.,LTD
No. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, China
Inggris
Mitra Solusi Paket Eco sing Bisa Dipercaya —— Wenzhou Bossxiao
Wenzhou bossxiao packaging

Panjenengan linuwih

Paket Eco

Mitra Solusi
7 Taun
spesialisasi ing [Tas blanja, tas pendingin]
Manufacturing

WHO kita

Wenzhou Bossxiao Packaging Co., Ltd.was didegaké ing 2015. Iku Produsèn profesional kang spesialisasine ing macem-macem jinis tas blanja Eco-loropaken, kayata tas non woven, PP tas anyaman, tas adhem, tas promosi, tas katun etc kanggo liwat 7 taun. Perusahaan kita entuk sertifikat ISO9001: 2020. Tas kita minangka pilihan sing paling apik kanggo hadiah, kemasan lan blanja.

Kita [Flagship] Product

Fokus ing macem-macem manufaktur tas blanja sing ramah lingkungan luwih saka 7 taun.
Nduwe luwih saka 15 set jalur produksi tas non woven lengkap,
kapasitas produksi nganti 10 yuta tas saben sasi. OEM & ODM kasedhiya, mitra solusi paket eko sampeyan!

Apa Kita [Klien] Ngomong!
Wenzhou Bossxiao Packaging Co., Ltd.was didegaké ing 2015. Iku Produsèn profesional kang spesialisasine ing macem-macem jinis tas blanja Eco-loropaken, kayata tas non woven, PP tas anyaman, tas adhem, tas promosi, tas katun etc kanggo liwat 7 taun.

Miturut Amy Wang

CEO saka reus, usa

News
Tulung budhal
kita a
pesen
Home
Products
E-Mail
kontak